Psí pelíšek

Brácha na návštěvě

30 Prosinec 2007

Brácha na návštěvě

Rony a SunnyDneska jsme měly návštěvu, přišel se na nás podívat náš vlastní brácha! Svět je malej, nikde se neschováte a před příbuznými už vůbec ne. Opravdu, sousedům, co bydlí hned vedle nás, jsme se tak moc líbily, že si dojeli ke Kosovým a vzali si našeho brášku, aby měli taky tak hezkého pejska. Vybrali si bílého a dali mu jméno Rony. Před Silvestrem se u nás stavili, abychom se s bráchou zase viděli a mohli si všichni pohrát. Celý článek »

rubrika Návštěvy | 0 komentářů

24 Prosinec 2007

Štědrý den

Vánoční stromečekKonečně je to tu! Už víme, co jsou to Vánoce. Od rána jsme koukaly s paničkou na pohádky, jedly dobroty a chodily si hrát ven, do mrazu a trochy sněhu. Odpoledne jsme pak pomáhaly v kuchyni, při smažení řízečků, kapříků a vaření rybí polévky. Ta nám moc chutnala, moc, dostaly jsme taky trochu do mističek a nacpaly jsme si bříška. Večer se pak dvounožci sešli všichni u večeře a dávali si do nosu, dívali se u toho na pohádku a vůbec jim bylo hezky.

A pak to přišlo. Všechno se zhaslo, jen na stromečku svítila barevná světýlka, dvounožci začali zpívat a v rukou si zapalovali takové divné tyčky, které pak prskaly malá světýlka. Toho jsme se my holky trochu bály, ale byly jsme tak zvědavé, co bude dál, že jsme i to vydržely. Kulíšek se nebál, jemu je všechno fuk. Pak se konečně rozsvítilo a pod stromečkem byla veliká hromada balíčků, balíků i taštiček, a my už jenom nedočkavě nahlížely, jestli bude taky něco pro nás. A bylo! Páni, my dostaly dárečků!! Hračky, kostičky, kousací kolečka. Hned jsme se do toho s chutí pustily. Kulíšek taky dostal dárečky, a i když vypadá jako nekňuba, hned se probral a pustil se do hodování.

Večer jsme pak padly jako podťaté, únavou a veselím. Tak hezkou štědrou noc!

rubrika Psí život, S fotogalerií | 0 komentářů

20 Prosinec 2007

Vánoční zdobení

Adventní věneček na dveříchV posledních dnech naše panička pořád jenom uklízí, vaří, peče a zdobí celý domeček. Podívejte se, jaký vyrobila věneček na dveře! Visí tam i zvoneček, takže když někdo otevře dveře, zvoneček krásně cinká. Nám holkám se to moc líbí, protože jí tajně krademe různé ty mašličky a větvičky a trénujeme si na tom zuby. Občas taky roztomile překážíme, to my umíme, a panička o nás zakopává, když chodí po kuchyni.

Budou prý Vánoce a máme se na ně těšit. Inu, tak se těšíme, všechno to tu krásně voní, tak asi budou Vánoce něco pěkného. Zaslechly jsme tajnou zprávu, že prý nám Ježíšek donese dárečky!!! Ježíška sice neznáme, ale dárečky jsou fajn! Snad jich bude hodně!

Ale panička není jediná, kdo zdobí. Venku jí v tom vydatně konkuruje mráz. Sníh nenapadal, ale mráz zastal jeho práci a vykouzlil nádherné ozdobičky, tak se podívejte!

rubrika Holčičí řeči, S fotogalerií | 0 komentářů

17 Prosinec 2007

S Kulíškem

Kulíšek, Sunny a Cheynee v pelíškuHolky jsou pěkné dračice, pevně doufáme, že se časem uklidní. Hlavně aby přestaly ohryzovat Kulíška. Zatím jsou malé, ale jak povyrostou, mohly by mu nechtěně i ublížit. Jakmile ho vidí, vrhají se naň, olizují ho a tahají za uši a ocásek. Ale mají i světlé chvilky, třeba když se k němu vecpou do pelíšku a všichni tři tam spolu usnou. Snad je to příslib lepších zítřků!

rubrika Psí život | 0 komentářů

16 Prosinec 2007

První sníh!

První sníh

Dneska jsme prvně viděly sníh!

Bílé, studené, padalo to z nebe jen tak na zem. Zábly z toho tlapky a čumáček, ale to nám nevadilo, hlavně, že to bylo něco nového. Moc toho nebylo, ale přece to byla zábava! Proběhly jsme se zahradou a občas jsme se i vyválely. Jen panička nás pořád lákala domů, prý do tepla, abychom se nenastydly. Pche, jsme přece psi chlupatí, no ne? Jen nás hezky pusťte ven, ať to můžeme světu natřít!!! 

Celý článek »

rubrika Psí život | 0 komentářů

9 Prosinec 2007

Zabydlujeme se

ZabydlováníPomalu se zabydlujeme v novém domově. A vypadá to, že se nám tu bude líbit. Ti velcí dvounožci jsou na nás hodní, pořád se s námi tulí a mazlí a dávají nám dobroty. Ale svoje chyby mají, co vám budeme vyprávět! Například nás nechtějí nechat, abychom si hrály s Kulíškem. Přitom je to taková legrace! Skáčeme na něj, jednou se nám ho podařilo dokonce povalit na zem. Jenže to bylo křiku, že to prý nesmíme. Taky jim vadí, když uděláme loužičku na zem. U všech všudy, a kam to tedy máme dělat? Do pelíšku? Ti dvounožci mají ale nápady … Jo, a taky se jim nelíbí, když kousáme. My kousáme úplně všechno, co nám přijde před nos, to my už jsme takové. Ruce, hračky, boty, klacíky, nohy od stolu, nohy od židle, roztodivné části oblečení, čepice a rukavice nevyjímaje. Moc pěkně se to všechno žužlá. Ale dvounožci pak zuří, no věřili byste tomu???

Podívejte se na naše zabydlování.

rubrika Psí život, S fotogalerií | 0 komentářů

nahoru »