Psí pelíšek

Je nám půl roku!!!

25 Duben 2008

Je nám půl roku!!!

Podívej se mi na zoubek!Dneska jsme měly narozeniny, už je nám půl roku. Panička nám ráno popřála a ke snídani jsme dostaly každá jednu vaničku výtečného poctivého tvarohu a v něm byly zapíchané piškoty a perníčky. Moc jsme si pochutnaly, tvaroh máme rády! A hlavně prý je dobrý na zuby, a to my potřebujeme. Podívejte, jak nám krásně rostou!

Panička nás změřila, aby věděla, jak jsme za ten půlrok vyrostly. Tak máme na výšku prý asi 45 centimetrů. Doufáme, že ještě trochu vyrosteme, abychom byly pořádné ženské a aby si na nás nikdo netroufl! Hlavně kvůli těm zubům …

rubrika Psí život | 0 komentářů

12 Duben 2008

Velké focení

Na sluníčkuDneska bylo krásně, tak si vzala panička foťák ven a fotila nás na zahrádce i v lese na procházce. Tak se mrkněte do galerie, je tam spousta obrázků, ani se nechce věřit, že se tam všechny vejdou!

Sluníčková galerie

rubrika S fotogalerií | 0 komentářů

9 Duben 2008

Další návštěva bratránka

Arhes a SunnyDnešní návštěva Arhese proběhla docela v klidu. On se na nás moc těšil, takže už za brankou vrtěl ohonem a snažil se k nám dostat. Hráli jsme si celý den, někdy bylo dokonce na zahrádce takové ticho, že se panička chodila dívat, jestli už nejsme zakousnuté. Ale to my ne, jen už jsme prostě klidné :-). Taky už brzo budeme velké holky! 

Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Návštěvy | 0 komentářů

8 Duben 2008

Riegrovy sady

Smečka v parkuDnes jsme zase měly lekci cvičení, tentokrát v Riegrových sadech, v centru Prahy. Páni, tam bylo psů!! Jako psů!! My holky jsme nevěděly, na kterou stranu štěkat dřív, tak jsme preventivně štěkaly úplně do všech směrů :-). Ale někdy jsme taky ztichly, to když byla nějaká pěkná zábava, třeba lovení menších pejsků a podobné bohulibé činnosti. Celý článek »

rubrika Psí život, Výcvik | 0 komentářů

2 Duben 2008

Zase přijel Arhes

Sunny, Cheynee a ArhesDneska se na nás zase přijel podívat bratranec Arhes a kamarád Kuba. Tentokrát se na to panička připravila, takže se můžete podívat, jak jsme dali Arhesovi do těla! Po chvilce našeho zběsilého štěkání nevěděl, čí je, na kterou stranu má cenit zuby. Ona vám to není žádná legrace, poradit si se dvěma Amazonkami zároveň! Jeden pes je jeden pes, ale smečka, to je něco jiného. A my jsme smečka k pohledání. Když se do toho dáme, utaháme a přepereme každého. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Návštěvy | 0 komentářů

1 Duben 2008

Apríl!

Na apríla jsme měly další lekci s naším cvičitelem. Šli jsme do lesoparku do Hostivaře. Tentokrát nás i zkoušel, jestli jsme dobře trénovaly za domácí úkol. Musely jsme přiběhnout k paničce na zavolání a hezky u ní sedět, dokud nám nedala další povel. A docela se nám to i povedlo, i když jsme se trochu snažily zvedat zadek. Tak nás pan cvičitel pochválil. Už trénujeme povely Sedni, Ke mně, K noze, Jdeme a dneska jsme se učily Čekej. Takže máme zase domácí úkoly a musíme každý den poctivě trénovat.
Na další hodinu jdeme totiž do Riegrových sadů, tak nám držte palce, tam bude pejsků, lidí, dětí, ó jé, ať si tam s nikým nevjedeme do kožichu a nikam se nezaběhneme!

P.S. a máme novinku, už umíme samy nastoupit do vlaku a zase z něj vystoupit!!!

rubrika Holčičí řeči | 0 komentářů

nahoru »