Psí pelíšek

Jaro v plném proudu

19 Duben 2009

Jaro v plném proudu

CheyneeLetošní jaro nás překvapilo vedrem. Slunce pálí jako o život, želvy se opalují, až jim z toho krunýře praskají a my jsme celý den venku a hrajeme si ve stínu stromů. Stejně jako loni se věnujeme zahradničení, vytvořily jsme několik zbrusu nových skvostných děr, které nejsou skoro vidět a panička o ně rozkošně zakopává, když jde krmit kočičí prevíty. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, S fotogalerií | 0 komentářů

4 Duben 2009

Dost bylo kocoura, je tu jaro!

JaroUž nás to nebaví, tohle jsou přece stránky psí, naše, a najednou se to tu hemží samým kocourem. Kocour vlevo, kocour vpravo, kocour je a zase není, jeden by z toho přišel o rozum. Co my? Ještě vás vůbec zajímá, jak se máme my, psí holky, co založily Psí pelíšek? No proto. Děkujeme za optání, máme se dobře, protože už konečně přišlo jaro. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Kočičiny, Psí život, S fotogalerií | 0 komentářů

1 Duben 2009

Zázraky se dějí

Simulant se uzdravilDnes ráno panička volala na veterinu, aby se konečně dozvěděla výsledek PCR vyšetření našeho kocoura.  Oni měli totiž doktoři ke všemu 14 dní dovolenou, takže si panička opravdu počkala. Ty týdny, kdy kocoura piplala a kdy se trápila myšlenkami na to, že je opravdu vážně nemocný a že bude třeba ho nechat uspat, už jí připadaly nekonečné. Dokonce máme pocit, že už jí to docela lezlo na mozek. Celý článek »

rubrika Kočičiny | 0 komentářů

nahoru »