Psí pelíšek

Bonnie jde na operaci

30 Březen 2012

Bonnie jde na operaci

Zdravá BonnieDneska má Bonnie velký den. Konečně jí pan doktor opravil očíčko. Měla problémy se třetím víčkem, nějakou žlázou, co si nepamatujeme, jak se jmenuje. Čekala na to, chudák, opravdu dlouho. Panička si vzpomíná, že už když psice potkávala v létě běhat po městě, už měla to očíčko špatné. Žláza byla veliká a dráždila jí rohovku.

Ale to už je pryč, hlavně, že dneska se to všechno změnilo a z ní je zase zdravý pes. My jsme rády, protože by nás nebavilo kousat do nemocného psa. Mnohem lepší je měřit síly se zdravým protivníkem. Takže teď tě, Bonnie, přestaneme šetřit!

Sunny a Cheynee

rubrika Psí život | 0 komentářů

12 Březen 2012

Tak jsme si je nechali …

Rita a BonnieTo vám teda pěkně děkujeme. Dlouho jsme si dělaly naděje, že se objeví princ na bílém koni … nééé, stačil by prostě kdokoli z vás, kdo by si ty dvě malé příživnice odvedl. No jo, když on ale nikdo nešel. A panička psice vykoupala. Stále nikdo nešel. Pak je vzala na první očkování. Nikdo nešel. Na druhé očkování. Stále nikdo. Naše naděje začala pomalu vyhasínat. A pak se to stalo. Jeden večer přišly do ložnice dřív, než my, a skočily do postele. A tím naše naděje vyhasla zcela. Celý článek »

rubrika Psí život | 0 komentářů

nahoru »