Psí pelíšek

Konečně procházka

25 Listopad 2009

Konečně procházka

V leseNemáme rádi rekonstrukci. Většinu času máme totiž domácí vězení a trpíme v posteli. Ano, čtete správně. Nesmíme ven, protože je tam špína, spousta cizích lidí a otevřená vrata. Doma se taky nesmíme pohybovat volně, protože je tu špína, spousta cizích lidí, otevřené dveře a různé, vesměs tuhnoucí, stavební hmoty. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Psí život | 0 komentářů

15 Listopad 2009

Brácha Rony

Sunny a RonyNaši sousedi se k nám chodí občas podívat, jak nám pokračuje ta veliká rekonstrukce. A dneska s sebou vzali i našeho bráchu Ronyho. No, vzali – oni ho nechali doma, ale Rony se protáhnul pod plotem a už běhal kolem naší zahrádky. Tak jsme ho pozvaly dál, no co, my chceme taky návštěvu, nemusí pořád někdo chodit jenom za paničkou! Celý článek »

rubrika Návštěvy | 0 komentářů

14 Listopad 2009

Na návštěvě u Arhese

S ArhesemDneska byl moc krásný den. Panička potřebovala jet někam pryč, je nám všem moc smutno po Kulíškovi, tak usoudila, že všichni potřebujeme rozptýlení. Domluvila nám tedy návštěvu Arhese v jeho zase novém domově. Bydlí v chaloupce jako z pohádky.

Celý článek »

rubrika Návštěvy, Psí život, S fotogalerií | 0 komentářů

12 Listopad 2009

Všechny pohádky jednou končí …

KulíšekMůj milý Kulíšku, prožil jsi toho s námi tolik, že jsem si ani neuvědomila, jak čas letí, a že už taky můžeš být tím svým životem epileptika unavený.
Když ses tehdy, před devíti lety, objevil u nás ve vsi, hladový, zmrzlý a sám, brala jsem to jako znamení osudu. Hned jsem věděla, že jsi pejsek, který patří k nám. A tys to věděl taky.

Celý článek …

rubrika Psí život | 0 komentářů

12 Listopad 2009

Sbohem, Kulíšku …

KulíšekNáš skorobráška Kulíšek byl už předevčírem nějak nemocný. Přestal chodit a jen ležel v pelíšku. Panička mu naměřila i teplotu, tak ho radši dovezla na kliniku pro zvířátka. Myslela si, že tam dostane nějaká antibiotika a bude to zase dobré.

Na klinice mu ale udělali testy a zjistilo se, že Kulíškovi selhala játra, a to nějak zásadně. Celý článek »

rubrika Psí život | 2 komentáře

1 Listopad 2009

Domácí vězení

RekonstrukceJak panička vyhrožovala, tak se i stalo. Už týden tady máme tu její rekonstrukci. Kuchyň a pokoj jsou pryč, prostě všechno zmizelo. Nejen nábytek, postele, pelíšky, záclony, ale i okna, dveře, podlaha, strop a dokonce i jedna celá stěna!!! To není rekonstrukce, to je demolice! Takhle to občas vidíme v televizi, když ukazují válečné záběry. Jestli v tomhle se bude ještě někdy bydlet, tak ať nám uši ještě o kousek povyrostou! Celý článek »

rubrika Psí život | 0 komentářů

nahoru »