Psí pelíšek

Další výlet – Hamerský vycházkový okruh

21 Srpen 2010

Další výlet – Hamerský vycházkový okruh

Koupání v HamrechDnes jsme byly na dalším výletě. Dlouho nic a teď dokonce dvakrát po sobě! Ale byly jsme nadšené. Dnešní výlet byl zážitek. Uběhly jsme spoustu kilometrů, protože jsme pořád lítaly kolem paničky tam i zpět. Celý článek »

rubrika Psí život | 4 komentáře

20 Srpen 2010

Výlet na Stvořidla a Křemešník

Holky na StvořidlechUž dlouho jsme nebyly s paničkou na pořádném výletě. Ale tuhle se panička překonala, prohledala mapy, portál Kudy z nudy, všechny možné další rady kam se vydat na výlet, a vymyslela, kam se pojede. (Trochu jí kazilo náladu naše společné hárání, ale nám naopak vůbec ne. My se těšily, jestli cestou potkáme nějakého pejska). Celý článek »

rubrika Psí život | 4 komentáře

8 Srpen 2010

Konečně společně

Holky pod kanapemAle no jo, zase háráme. A poprvé se zadařilo, že nejdřív začla jedna a hned za pár dní druhá. Takže to prý budeme mít odbyté najednou a panička nebude mít tak dlouho nervy, aby se k nám někdo neprohrabal.

Ale je to síla! Pejskové se můžou zcvoknout, lezou kolem plotu, kňučí, skučí a toužebně se dívají. Tak máme zaracha. Jsme zavřené doma, na zahrádku chodíme jen s doprovodem a pouze na nezbytně dlouhou dobu. Je to otrava. Ještě, že to celé trvá jen měsíc, jinak bychom tady z toho udělaly paničce kůlničku na dříví!

rubrika Holčičí řeči, Psí život | 2 komentáře

nahoru »