Psí pelíšek

Hierarchie naší smečky

23 Únor 2009

Hierarchie naší smečky

Hierarchie smečkyTak už se nám doma vyjasňuje. Vypadá to, že už se ví, kdo z nás je alfa pes. Daly jsme si na čas, pořád to vypadalo nerozhodně. Jednou měla převahu ta, podruhé ta, panička z toho byla jelen a pořád nevěděla. Bylo to určitě i tím, že žila v bláhové naději, že můžeme být obě na stejné úrovni a celé smečce bude velet ona. Od malička se nám snažila vštípit do hlavy, že ONA tady velí, ONA je matka vlčice, ONA je alfa. Takovej nesmysl. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Psí život | 0 komentářů

18 Únor 2009

Sníh, všude sníh

Sníh, všude sníhLetošní zima je opět štědrá na zásoby sněhu, ve kterém se dá krásně řádit! Než bychom vám tady o tom vyprávěly, podívejte se radši na fotky, uvidíte to sami!

Sníh, všude sníh

rubrika Holčičí řeči, S fotogalerií | 0 komentářů

13 Únor 2009

Antibiotický kocour

Antibiotický kocourNáš kocour už dneska dostal druhou dávku silných antibiotik, na dalších 14 dní. Pořád totiž nevypadá vůbec dobře. Osobně si myslíme, že vypadá blbě prostě od přírody, ale před paničkou ani muk. Kašle a má rýmu. Usoudily jsme, když už toho tolik dostal, že je celý antibiotický. Pokud by se nám ho povedlo chytit a rychle sežrat, určitě bychom z něj byly ohromně zdravé (a docela slušně přejedené). Celý článek »

rubrika Kočičiny | 0 komentářů

12 Únor 2009

Tiramisu

Tiramisu duoDneska ráno jsme si zase užívaly, že máme doma paničku. Správná radost vypadá tak, že na paničku, která je ještě zachumlaná v peřině, skočíme, pěkně obě najednou, začneme kvičet a výskat a hrozně se radovat, a přitom po paničce tancujeme. Věřte nebo ne, paničku to vždycky probudí tak, že už nedokáže ležet, chvíli s námi řádí a pak se musí zvednout, protože když už jí stojíme i na hlavě, tak se to prostě vydržet nedá. Ta závěrečná fáze nás právě baví nejvíc!

Celý článek »

rubrika Holčičí řeči | 2 komentáře

6 Únor 2009

Kočičí nemoci, aneb není to tak jednoduché

Kocour ze sekáčeV neděli využila panička toho, že se kocour ukázal už po obědě, ulapila ho do kočkobedny a odvezla k doktorovi. Ten pravil, že dobře udělala, protože by mohl být kocour vážně nemocný a nakazit naše čtyři kočičí prevíty. Nebo dokonce nás!

Celý článek »

rubrika Kočičiny | 1 komentář

nahoru »