Psí pelíšek

Sluníčková sobota

30 Leden 2010

Sluníčková sobota

SníhDneska bylo krásně. Sice mrzne a sněhu je všude habaděj, ale sluníčko vykouzlilo den jak malovaný. Panička podlehla té iluzi a řekla si, že na procházku prostě půjdeme, protože sedět v takovém počasí doma by byl hřích. Radovaly jsme se jako pominuté, protože jsme kvůli hárání Sunny měly dlouho zaracha. Dostaly jsme svoje slušivé kšírky, panička se nabalila jako pumpa v zimě a šlo se. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Psí život | 1 komentář

28 Leden 2010

Sníh a potkaní inteligence

SníhSněží. Vítr nám zase zavřel přístupovou cestu. Odhazovat sníh už ani nemá cenu. Panička sleduje v televizi zprávy o tom, jak je celá republika v kalamitě.
Užila si to na vlastní kůži, když se jí povedlo do sněhu zaparkovat tak šikovně, že už nemohla ani tam ani ven. A hned bylo veselo.
My jsme omezily pohyb venku jen na nutné vyvenčení, jinak jsme doma a tulíme se s paničkou. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Psí život | 4 komentáře

19 Leden 2010

Námluvy

NámluvyNa Sunny přišlo před pár dny hárání. Docela nečekaně, mimo pořadí. Ale na druhou stranu, ven se stejně nedá chodit, tak si to aspoň odbyde a pak bude klid. Teď má právě to veselé období, takže za ní chodí k našemu plotu Mikouš od sousedů. Statečně ho odháním a vrčím na něj, jsem přece správná sestra a vím, co se patří. Sunny, potvora, ale vůbec nevrčí a dokonce mám pocit, že se jí Mikoušovo dvoření líbí. Tak mám práce za dva, totiž za dvě!

rubrika Holčičí řeči, Psí život | 4 komentáře

17 Leden 2010

Robinsoni ve sněhu

SníhNa chvíli přestalo sněžit a přišly vražedné mrazy a vítr. Mrznou nám čumáčky a venku se nám už vůbec nelíbí. Trochu si sice zaštěkáme, to jo, ale chodíme jen v cestičkách, co panička proházela, a do žádných větších akcí se nepouštíme. Sníh umrznul, tak je to docela nepříjemné se do něj bořit. Panička statečně dál chodí krmit kočky a ptáčky, až je nám jí líto. Na ty chlupaté a opeřené potvory se mohla klidně vybodnout. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Psí život | 0 komentářů

11 Leden 2010

Co nového? Sníh …

SníhAsi vás už nepřekvapí, že v noci zase sněžilo. A že je toho bílého svinstva už všude tolik, že se vůbec nedá nikam chodit. Už ani po zahrádce ne.
Panička vyházela cestu k brance, a venku od branky, taky vykutala ze sněhu popelnici, aby se k ní dostali popeláři a mohli jí vyvézt.

Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Psí život | 0 komentářů

10 Leden 2010

Další sníh

SníhV noci opět padalo. Už to začíná být únavné. Vylezete ven, sníh. Všude sníh. Před domem, za domem, nikam se před ním neschováš. Ale hraje se v něm pořád hezky.
Panička znovu odhrabala cestičku k brance. Dneska se nějak zapomněla radovat.

Odpoledne jsme vyrazili všichni na procházku do lesa. Ale sněhu je tolik, že se ani nedalo moc chodit. Celý článek »

rubrika Psí život | 0 komentářů

nahoru »