Psí pelíšek

Tento způsob léta …

29 Červen 2009

Tento způsob léta …

Na procházce… zdá se nám poněkud nešťastným. Stýskáme si jako loni. Čekaly jsme, že letos už se léto ukáže a bude takové, jaké má být, ale zase si s námi hraje na schovávanou. A to se pořád v televizi mluví o globálním oteplení. Teplo sice je až nás to mrzí, ale pořád do toho prší, dvakrát za den se přežene bouřka, panička se přežene bytem a rve ze zásuvek počítače, modem, televizi … takže my to vidíme spíš na globální šaškárnu. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Psí život, S fotogalerií | 0 komentářů

20 Červen 2009

Potopa světa a starý Augiáš

Holky v Augiášově chlévěPosledních pár týdnů není s paničkou vůbec zábava. Venku prší a paničce to, bůhvíproč, vadí. Nechce s námi chodit do lesa a najednou je nějak víc popuzená, když na ní na zahrádce skáčeme a otíráme si o ní tlapičky. Je to takové počasí na draka. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči | 0 komentářů

9 Červen 2009

Číhám, číháš, číháme …

Cheynee číhá na čičinyHru na kočičí číhanou už jsme dovedly k dokonalosti. Nutno poznamenat, že nejen my. Kočičí havěť se taky všemožně snaží, aby svému rodu dělala jenom čest a lezla nám na nervy, jak jen to jde. Kočičí hlavy se vystrkují ze stodoly všemi směry, někdy dokonce následovány i tělem a ocáskem. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Kočičiny | 0 komentářů

nahoru »