Psí pelíšek

Porcování medvěda

28 Srpen 2008

Porcování medvěda

Kulíšek na medvědoviUž jsme vám psaly, že jsme od paničky obdržely darem medvěda. Je moc fajn, přišly jsme na to, že se dá krásně porcovat. Panička se nám směje, říká, že už jsme jako ti naši politici. To si opravdu politici taky hrají s plyšovými medvídky? Zdá se nám to divné, ale nevadí, zpátky k medvědovi našemu. Jakmile se nám podařilo odborně mu odpreparovat čumáček, objevilo se cosi bílého, huňatého, co se dá krásně vytahovat, cupovat a roznášet po celé zahradě. Vypadá to jako v zimě, když napadne sníh. A to my známe, zimu už jsme zažily!
Nejlepší využití pro medvěda ale tentokrát našel Kulíšek, to musíme uznat. Prostě si ho dal pod hlavu jako pohodlný polštářek a tvrdě usnul. To jen panička ho pak probudila, jak ho přišla fotit …

Medvědí galerie

rubrika Holčičí řeči, S fotogalerií | 0 komentářů

13 Srpen 2008

Velké setkání

Čtyři psiDopadlo to dobře, nakonec jsme o návštěvu Arhese nepřišly. Panička všechno rychle domluvila, abychom se viděli ještě před tím, než bude mít Sunny “kritické dny”. Tak dneska Arhes přijel s páníčkem a paničkou. To byl den!
Všichni byli plni očekávání, jak se snese Hector s Arhesem. O nás, holky, se nikdo nebál, my máme výhodu, že nám je opovážlivé spoléhání na galantnost pánů dovolena. Tak jsme vyhlížely u branky návštěvu. Kolem oběda se objevili, Arhes vyskočil z auta a hned k nám, vesele se s námi vítal. Jakmile vběhnul do zahrádky, začaly jsme náš uvítací vřískací rituál, aby nebyl nikdo na pochybách, s kým má tu čest. Celý článek »

rubrika Návštěvy, S fotogalerií | 0 komentářů

10 Srpen 2008

Koupání na Seči

SečDneska jsme se byli koupat. Panička chtěla, abychom aspoň jednou plavaly s Hectorem, protože on je plavec zdatný, v Itálii plave každý den v moři, tak abychom se od něj něco přiučily a aby konečně doopravdy plavala i Sunny. Jeli jsme na přehradu Seč. Voda tam sice nebyla úplně křišťálová, ale nám to nevadilo, koupali jsme se všichni psi a ještě s námi plavala Kristýnka, Hectorova mladší panička. Sunny skočila do vody hned a plavala krásně, jako kdyby to dělala odjakživa. Prostě to máme v krvi, to už je teď jasné. Tak se podívejte, jak nám to jde!

Plavání na Seči

rubrika Psí život | 0 komentářů

9 Srpen 2008

Už jsem zřejmě dospělá, díl druhý

SunnyLidi, tak to nepočkalo, a já, Sunny, jsem dneska začala taky hárat. Jsem smutná, nemám chuť k jídlu a vůbec nevím, co se to se mnou děje. Paničce se trochu ulevilo, protože nevěděla, co se se mnou děje a jestli se nezlobím na ní. Ale ne, jen je mi prostě divně …

Hector se o mě začal víc zajímat a mně se to moc nelíbí. Slyšela jsem paničku povídat něco o tom, že pojedeme zase do Prahy. A taky že k nám asi nepřijede Arhes. To nás moc mrzí, těšily jsme se, jak tu budeme mít konečně oba bratránky najednou … no uvidíme, jak to všechno dopadne.

rubrika Psí život | 0 komentářů

6 Srpen 2008

Hry s Hectorem

S HectoremUž jsme si na Hectora docela zvykly a on na nás. Občas už ani neštěkáme. Ráno se na sebe těšíme, až nás lidé pustí ven, a tam se honíme a radujeme se ze života. Někdy pěkně tiše, ale když je nám líto, že se paničky neradují s námi, pak umíme rychle zařídit, aby se radovaly. Jak začneme štěkat, jedna nebo druhá panička se objeví. Je to zvláštní, ale vážně to funguje. To jsme se naučily od Kulíška. Ten to zvládá perfektně. Umí si takhle paničku zavolat třeba i o půlnoci. Pravidelný výcvik je prostě potřeba, marná sláva. A tak občas takhle ráno cvičíme, jak rychle panička přijde.

Přes den si s námi většinou lidé hrají, něco nám házejí nebo jdou s námi do lesa. To se nám líbí. Ale tuhle jsme tam potkali i myslivce a měl i mysliveckého psa a mysliveckou flintu a to se nám nelíbilo ani trochu. Musíme si dávat pozor!!

Všeobecná hectoří galerie

rubrika Návštěvy, S fotogalerií | 0 komentářů

3 Srpen 2008

Konečně Hector!!!

HectorDnes nastal očekávaný den D, nebo spíše den H – přijel k nám Hector, náš italský bratranec. Uvítaly jsme si ho hned u branky a za jásavého štěkotu jsme ho začaly prohánět po zahradě. No to víte, byl z nás celý paf a vedle a jelen. Každá jsme mu štěkaly do ucha z jedné strany a bylo nám veselo. Vlastně skoro první den jsme jen štěkaly, až z toho páníčkům zaléhaly uši a Hector měl náběh na infarkt. Ale nebojte, však on si na nás zvykne!!

První večer pozvali naši páníčci sousedy na večeři, sedělo se u ohýnku, opékaly se klobásky a kuřecí stehýnka a bylo všeobecně veselo. A my jsme poprvé v životě směly loudit u stolu a sem tam jsme i kousek dostaly. Panička se dívala divoce, ale před tolika lidmi nás nechtěla vychovávat. To se nám líbilo, měli by chodit častěji!!!

První hectoří galerie

rubrika Návštěvy, S fotogalerií | 0 komentářů

nahoru »