Psí pelíšek

Naše první taneční

14 Říjen 2008

Naše první taneční

rubrika Holčičí řeči |

TanečníBlíží se plesová sezóna, tak panička usoudila, že bude nejlepší přihlásit nás do tanečních. Ona prý tanec miluje, nás taky miluje, tak že by vhodně spojila obé a tancovala s námi. Koneckonců, na podzim, kromě honů, začínají i taneční. Kroutily jsme nad tím hlavou, ale asi to má někde přečtené, že se to sluší a patří.

Tak jsme zase začaly chodit na výcvik s naším cvičitelem, tentokrát zaměřený na taneční prvky. Dneska jsme byly poprvé. Cvičitel ale seznal, že máme základní nedostatky i v jiných prvcích, tak se taneční hodina skládala i z takových hloupostí, jako například chůze u nohy. Lidi, propána, co je na tom? Prostě jdeme, no, někdy tam, někdy sem, ale buďte rádi, že vůbec. No a nebo odložení. Fuj. To nás panička prostě někde posadí a prý “čekej”. Ale nikdy neřekne, jak dlouho, a tak pes sedí, kouše se nudou, pak už si myslí, že se na něj zapomnělo, tak se zvedne, jde se podívat, ale tu se na něj vyřítí panička a dovleče ho potupně zpět. Má to vůbec logiku? Neměla by spíš být ráda, že chceme být s ní? Moc se nám to nelíbí a tanec to ani při nejmenším nepřipomíná.

Ale učily jsme se i kroky opravdu taneční, už trénujeme otočku a slalom! Někdy ještě pořádně nevíme, co se po nás chce, ale když nám před nosem zamávají pamlskem, docela rychle si vzpomínáme.

Ze cvičení fotky nemáme, páč cvičíme večer, a to už je na focení venku tma. Ale až budeme něco umět, tak panička slíbila, že nás natočí na vídeo a to vám pak ukážeme. Ale to bude ještě pár měsíců trvat …

  1. 1 17. Listopad 2008, Gája napsal:

    Jo, holky, taneční! Berete si sváteční kožíšky a střevíčky na pacičky? Vybíráte ten nejhezčí obojek s diamantem? Malujete si očička, aby byly správně psí? A co potom až budete tančit s pejsky! Přece jen s osmi nožičkama na parketu to je složitější.

    To my to máme všechno čerstvě v paměti, naše lidská slečna už chodí na všechny ty pokračovačky, speciálky, latinu a kdoví co ještě…
    Zato já s drahouškem jsme museli opustit taneční pro dospělé – oficiální verze zní: “v zájmu zachování vztahu”. Poznámka pod čarou – a zachování mých nohou. Teď se ale schyluje ke svatbě, tak máme za úkol aspoň jeden tanec nacvičit.

nahoru »