Psí pelíšek

Kocouří anabáze pokračuje

7 Březen 2009

Kocouří anabáze pokračuje

rubrika Kočičiny |

KocourChlupatá apatyka byla zase u doktora. Po měsíci léčení antibiotiky panička čekala, že bude výsledek krevních testů lepší a že hladina gama globulinu klesne. Hlavně že to ukáže, že kocour není tak hrozně nemocný a nemá FIP, čehož se panička moc bojí. Jenže ty testy vůbec líp nedopadly, naopak, něco bylo ještě o maličko horší.

Paní doktorka soudí, že výsledek testů, to, že kocour nezareagoval na antibiotika, a taky jeho špatné oči (pořád je má takové červené a na jednom oku má dokonce skvrnu velikosti mexického dolaru … nééééé, prostě tam má malou bílou skvrnku), prostě to všechno dohromady že ukazuje na infekční peritonitidu koček, FIP, což už jsme psaly výše.

Jenže naše panička se jen tak nevzdává. Ten výsledek pořád není úplně stoprocentní. Takže si vyžádala ještě to poslední, co se dá udělat, a co je PCR. Kocourovi budou dělat moc nóbl vyšetření, kdy mu z krve nějak geneticky zjistí, jestli tam má ten koronavirus nebo ne. My tomu až tak moc nerozumíme, a hlavně nevíme, proč teda ten test neudělali jako první, ale lidi to asi vědí líp. Možná. No spíš ne. Takže se bude zase čekat, kocour bude dál v dílně (už to tam příšerně smrdí!) a my na něj budeme dál štěkat škvírou ve vratech.

Tenhle patník není k mání!

nahoru »