Psí pelíšek

Konečně společně

8 Srpen 2010

Konečně společně

Holky pod kanapemAle no jo, zase háráme. A poprvé se zadařilo, že nejdřív začla jedna a hned za pár dní druhá. Takže to prý budeme mít odbyté najednou a panička nebude mít tak dlouho nervy, aby se k nám někdo neprohrabal.

Ale je to síla! Pejskové se můžou zcvoknout, lezou kolem plotu, kňučí, skučí a toužebně se dívají. Tak máme zaracha. Jsme zavřené doma, na zahrádku chodíme jen s doprovodem a pouze na nezbytně dlouhou dobu. Je to otrava. Ještě, že to celé trvá jen měsíc, jinak bychom tady z toho udělaly paničce kůlničku na dříví!

  1. 1 2. Říjen 2010, Aronek a Damiánek napsal:

    jo, děvčata, to my bychom se k vám určitě prohrabali, protože jste krasavice. Já, Aronek, jsem pitlador (kříženec labradora a pittbulla)jsem fakt fešák, všichni to říkají a můj malý bráška Damísek je čistokrevný podještědský jezevčík.Já mám rád velký černý holky (mám svou Bettynku, ale ještě se mi líbí i jedna výmařice ikdyž není černá.) No a malej Dami trpí na véééliký blondýny :-). Naše panička nás taky nenechá chodit za holkama, i když všude nechávají takové voňavé loužičky, že se nám pak o nich zdá a moc chceme za nima a kňučíme u dveří. Tak z toho nebuďte smutný, my jsme taky zavřený

  2. 2 7. Říjen 2010, Amálka napsal:

    No to by se nám líbilo, hned dva nápadníci najednou! Jupí, tak za půl roku dáme rande!

nahoru »