Psí pelíšek

Návštěva u Arhese

29 Prosinec 2008

Návštěva u Arhese

U ArheseUž ani nevíme, kolikrát byl u nás na návštěvě bratránek Arhes. Ale jisté je, že my u něj ještě nikdy nebyly. Až dneska. To byl ale výlet! Jeli jsme dost dlouho autem, protože Arhes bydlí ve vsi Oldřichov v Hájích, a to je někde u Liberce. Cestu jsme zvládly skvěle a pak jsme celý den řádily s Ároušem na jeho zahradě. To je ale jiný kafe, než náš dvorek, je to zahrada veliká, hodně do kopce, takže jsme se pěkně utahaly. Celý článek »

rubrika Návštěvy, S fotogalerií | 0 komentářů

24 Prosinec 2008

Štědrý den

Vánoční cukrovíDnes byl den, na který jsme se už dlouho těšily. Lidé mu říkají Štědrý a štědrý opravdu byl! A taky slavnostní. Užily jsme si ho mnohem víc, než loni, protože loni jsme byly ještě maličké, sotva jsme se v novém domově rozkoukaly. Ale letos to byla už ta pravá zábava. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Psí život | 0 komentářů

22 Listopad 2008

První letošní sníh

Zasněžená krajinaPáni, konečně zase přišla zima. Včera večer začalo trochu sněžit a dneska už všechno kolem vypadá jako z pohádky o Mrazíkovi. Znáte Mrazíka? Těšíme se na něj, až ho budou o Vánocích dávat :-). Ale zpět k nám. Jsme zapadaní, vítr fouká, domeček je jako pod peřinou. Nám se to líbí, řádily jsme celý den ve sněhu, ale panička měla trochu starosti. Právě dnes se konala veliká oslava, protože dědeček slavil 75. narozeniny. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Psí život | 0 komentářů

15 Listopad 2008

Kočky rostou

MikulášKočky, které si naše panička bůhvíproč vydržuje, se mají čile k světu a rychle rostou. No taky aby ne, když dostávají dvakrát denně tolik dobrot, že by to stačilo pro sto koček, ne pro čtyři. Rychle se taky naučily lézt nám pěkně na nervy. Už dobře vědí, kam se my dvě vejdeme a kam ne. Tak třeba vědí, že do jalovce před vchodem se prostě nedostaneme, hrozně to píchá, větve jsou husté, tam se vejde leda myš. Nebo prevít kočka. Celý článek »

rubrika Kočičiny, S fotogalerií | 0 komentářů

25 Říjen 2008

Naše první narozeniny!

Dneska jsme měly narozeniny. Poznaly jsme to podle toho, že nás panička ráno mazlila a přála nám hodně štěstí a ještě nějaké další věci, ale to si už nepamatujeme. Moc jsme to nechápaly, ale když nám slavnostně donesla čerstvě vařené prasečí nožky, pochopily jsme, že je to nějaká sláva. Nožky nám moc chutnaly, panička říká, že je to zdravé a že budeme mít silné klouby. No snad se nám po nich nevyrazí kopýtka. Ne, že bychom měly něco proti kopýtkům, ale špatně se s nimi hrabe a taky se špatně podává pac, když nemáte pac, a to by bylo paničce líto. Ale zpátky k narozeninám, užily jsme si celý den. Panička šla přát k sousedům našemu bráchovi, s sebou nás nevzala, ale přivedla nám hosty, tak jsme tu měly hodně lidí, všichni nás hladili, a taky jsme jim ukazovaly, co jsme se naučily v tanečních, tak nás chválili. Kazilo nám radost jedině to, že se šli pak všichni podívat na ty kočky, co jsou u nás schované. No řekněte, copak se to sluší? Ale jinak jsou narozeniny moc fajn. Kdy budou další?

rubrika Psí život | 1 komentář

17 Říjen 2008

Elfí les

Elfí lesKonečně vám můžeme ukázat, jak vypadá náš Elfí les, i když, pravda, trochu opelichaný. Panička nám onemocněla, a než se z toho vybabrala, Elfí les nám skoro opadal. Ale něco málo jsme ještě stihly vidět, tak tady to je. Procházku jsme si opět krásně užily, všechny tři, navíc i proto, že v domku byli nějací cizí lidé a dělali ukrutný bengál, kam se my hrabeme, když začneme štěkat. Prý měnili okna. A my, abychom nepřekážely, jsme byly s paničkou i Kulíškem zavřené skoro celý den v jednom pokoji. To nás vůbec nebavilo, tak jsme byly nadšené, když nás panička vzala do lesa, na vzduch, vylítat se, vyřádit se! Elfům zdar!

Elfí fotogalerie (bez Elfů)

rubrika Holčičí řeči, S fotogalerií | 0 komentářů

nahoru »