Psí pelíšek

Silvestr

31 Prosinec 2009

Silvestr

Silvestr na kanapiPoslední den v roce jsme si užily skvěle. Na návštěvu k nám přijel Árouš s paničkou a páníčkem. A protože je teď pořád venku bláto, nechali nás, abychom s Ároušem řádili celé odpoledne venku. Prý abychom to nové bydlení paničce nezašlapali. Tak jsme nelenili a hráli jsme si všichni tři až do tmy. Celý článek »

rubrika Návštěvy, Psí život | 0 komentářů

26 Prosinec 2009

Boj o prasátko

Cheynee s prasátkemUž od Štědrého dne bojujeme o naše prasátko. Většinou vítězí Cheynee, protože je to potvora chamtivá. Takže si i víc zachrochtá. Občas se mi podaří prasátko uchvátit, a to si ho pak donesu na gauč a tam si ho hýčkám. Ale najednou se odněkud vyloupne Cheynee, prasátko mi vyrve a už zase chrochtá. Ale Boží mlýny melou a kdo chrochtá naposled, ten chrochtá nejlíp …

rubrika Psí život | 0 komentářů

24 Prosinec 2009

Štědrý den

VánocePanička to nakonec všechno stihla, sama tomu ani nemohla uvěřit. Uklidila, navařila, napekla a zabalila dárečky. Takže dneska jsme si už všichni jenom užívali. Lidi, nikdo neví, jak jsme se na tenhle den všichni, ale hlavně panička, těšili! Od rána jsme sledovali krásné vánoční filmy a pohádky, odpočívali jsme na kanapi s novým přehozem, jedli jsme dobroty a panička odpoledne jen tak zlehka dovařila, co se dovařit mělo. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Psí život | 0 komentářů

23 Prosinec 2009

Budou Vánoce

KrmeníRekonstrukce skončila před pár dny, odešli všichni zedníci, elektrikáři, kuchyňáři, oknaři, žaluziáři, sateliťáci a další -áři, -áci a -íci. Od toho okamžiku panička šílí a uklízí jako zběsilá. Je fajn, že už nám zprovoznila předsíň, takže zase máme svoje pelíšky a můžeme se v klidu najíst. I když moc uklizeno tady teda eště nejni. Z podlahy pro jistotu ještě nejíme. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Psí život | 0 komentářů

19 Prosinec 2009

Sněží

Hraní ve sněhuUž pár dní krásně sněží. My sníh milujeme, báječně se v něm dá válet. Panička je taky ráda, protože je to prý lepší, než když se válíme v bahně, což nás ovšem taky baví.
Dneska nám zase jiní pánové, než ti, co tu bourali a stavěli, dovezli novou kuchyň. Teda hlavně paničce. Je z toho celá paf, pořád tam chodí, kuchyň si čistí a už přemýšlí, co si kam uloží. Inu lidé jsou divná stvoření. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Psí život | 0 komentářů

25 Listopad 2009

Konečně procházka

V leseNemáme rádi rekonstrukci. Většinu času máme totiž domácí vězení a trpíme v posteli. Ano, čtete správně. Nesmíme ven, protože je tam špína, spousta cizích lidí a otevřená vrata. Doma se taky nesmíme pohybovat volně, protože je tu špína, spousta cizích lidí, otevřené dveře a různé, vesměs tuhnoucí, stavební hmoty. Celý článek »

rubrika Holčičí řeči, Psí život | 0 komentářů

nahoru »