Psí pelíšek

Viděly jsme Arhese!!!

23 Březen 2008

Viděly jsme Arhese!!!

ArhesDnes jsme měly dlouho očekávanou premiéru, přijel se na nás podívat bratranec Arhes s kamarádem Kubou. Arhes je beauceron, Kuba je německý ovčák. Takže oba jsou to pořádní chlapi! Vystoupili z auta před zahrádkou, my na ně koukaly přes plot, a už jak jsme prostrkovaly čumáčky a Arhes vrtěl ocasem, bylo paničce jasné, že se bát nemusí, a tak nám pustila oba kluky do zahrady.

To bylo tóčo!! Kluci jen koukali, vrtěli ocasama, divili se, co jsme zač. My se bály a zajímalo nás to zároveň. Skákaly jsme a ječely, kvičely a skučely, nevěděly jsme, čí jsme a nejsme!

Panička nás, potvora, na zahradě všechny čtyři nechala a šla si s příbuznými povídat domů. Tak jsme spustily ještě větší povyk, že to vypadalo, jako kdyby nás kluci mordovali. Ale bylo to nakonec docela zábavné.

Pak jsme šli všichni společně na procházku do lesa. Preventivně jsme kvičely i v lese, přece se to sluší, abychom byly za dámy a nekamarádily se hned jen tak s kdekým, no ne? Jak jsme se za paničku schovávaly, pěkně jsme jí zaprasily oblečení, od hlavy k patě. Neb bylo bláto, bahno a sajrajt.

Ale užily jsme si to pořádně, už se těšíme, až se zase někdy Arhes přijede podívat na návštěvu. Snad nás pak všechny panička taky vyfotí. To je celá ona, jak je z něčeho na větvi, tak zapomene fotit. No, třeba na to bude příště lepší počasí a my budeme ve formě, tentokrát by měla vyfocené jen dvě splešťule blátivé!

Tenhle patník není k mání!

nahoru »