Psí pelíšek

Velké focení

11 Leden 2009

Velké focení

Psí modelkyVčera i dnes bylo u nás velké focení. Panička nám vysvětlila, že o nás bude článek ve firemním časopise podniku, kde ona pracuje, a že tam tudíž musíme dát takové fotky, aby nám to slušelo a aby každý viděl, jak jsme krásné. Prosím, krásné, samozřejmě, jsme. Ale co to je firemní časopis, to netušíme, a kdo se na nás bude dívat, nemáme ani šajna. Jen jsme z toho pochopily, že budeme určitě slavné.

Na chvíli nás i napadlo, jestli panička nezblbla z toho televizního pořadu, na který jsme se dívali před časem. Tam byly taky psí modelky, měly na sobě krajkové oblečky a jiné nesmysly. Naštěstí my jsme nafasovaly jenom normální postroj na venčení, což nás trochu uklidnilo.

Paniččino přání je pro nás rozkazem (většinou, občas, skoro vždycky), tak jsme si způsobně sedaly, lehaly, dívaly se tam, i jinam, dopředu, dozadu a vůbec jsme se všemožne snažily být těmi správnými psími modelkami. Kulíšek se taky fotil, jenže jeho to pranic nebavilo a ani chvilku paničce nepostál, takže na všech fotkách vypadá, že mu chybí nožička, ocásek nebo dokonce hlava. Asi netuší, co je to světská sláva. Asi ho ani do toho časopisu nevyberou, protože ty fotky za nic nestojí. To má za to, že zlobil. Budeme slavnější!

Jestli máme pro modeling vlohy, můžete posoudit už dnes. Ten firemní časopis vyjde prý koncem února, tak na to si musíme všichni počkat, jak to nakonec dopadne a co o nás panička všechno navykládá, protože tam prý bude o nás dokonce rozhovor. A takové rozhovory se přece dělají jenom o slavných a důležitých lidech, no ne?

Focení pro časopis

  1. 1 20. Únor 2009, Gája napsal:

    Tady se někdo nejspíš musel omylem přepsat. Nemělo tam spíš být:
    A takové rozhovory se přece dělají jenom o slavných a důležitých PSECH, no ne?

    A holky, poradíte mi? Nějak se nemůžu doklikat do té fotogalerie psích modelek. Že vy máte fotky schované a ukazujete je jen za honorář!?

  2. 2 20. Únor 2009, Sunny a Cheynee napsal:

    Odkaz na fotogalerii je hnedle pod článkem, jmenuje se Focení pro časopis. My ho vidíme, vidíš ho taky? Kdyby ne, my s ním něco vyvedeme, to my umíme!
    P.S. Ten časopis už každým dnem vyjde a panička je docela nervní, co že jako na nás budou říkat všichni, co si to přečtou!

nahoru »